Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mitől NŐ a Nő? Stílustippek Frank Patrícia stílustanácsadótól

Mitől NŐ a Nő? Stílustippek Frank Patrícia stílustanácsadótól

Március 8 nőnap

Mitől NŐ a Nő?

Mostanában amikor tombol a szépségkultusz, a social média élet, napi szintű plasztika természetessé válása és persze az influencer "terror", elképesztően népszerű téma lett az, hogy ki a nőies nő, mitől Nő a Nő?

Természetesen ilyenkor mindig előkerülnek a jól hangzó, és persze igaz klisék is: A Nő a lelkétől szép és hasonlók, mégis engedjétek meg, hogy stylist szemmel kicsit árnyaljam a dolgot!

 

Mitől NŐ a Nő?

Persze első körben nem árt, ha valakit kedves, lágy, bújós természettel áldott meg a sors, de kár szépíteni, nem mindannyian vagyunk ilyenek.

Attól még lehetünk Nők!

Azt gondolom, nagyon fontos jellemzője kell, hogy legyen a nagybetűs Nőnek az igényesség. Legyen igényes a környezetére, tisztaságra, önmagára, ruháira. Legyen ápolt, tudja mi áll jól neki, öltözzön életvitelének, és korának megfelelően...

Itt le is ragadnék pár sor erejéig... mert a Fast Fashion tényleg tálcán kínál nekünk mindent, ami épphogy csak megjelenik a nemzetközi kifutókon,ami persze magával hozza a “fashionisták” ész nélkül vásárlását, teljesen figyelmen kívül hagyva azt, hogy az adott darabok passzolnak e a testalkathoz, színekhez, életvitelhez...

 

Stílustippek

Ezért, most ezen a fórumon Nőnap alkalmából engedjétek meg, hogy 1-2 stílustippet megosszak Veletek!

Az alap ruhatárból nem hiányozhat egy jól szabott fekete blézer. Legyél bármilyen alkat, mindig Jolly joker lesz, hiszen visszaadja a klasszikus homokóra formát! Viselheted a laza elegancia jegyében akár farmerral, pólóval, sportcipővel, de persze kosztümként is a Business look jegyében, vagy evidensen, alkalmi viseletként, például egy csipke toppal, ruhával.

Apropó: sport cipő! Amellett, hogy most elképesztően trendi viselet, másik előnye, hogy egy jól megválasztott, kényelmes darab óriási minőségi ugrás a a mindennapokban, ha életviteled, munkád megengedi. Nekem most kismamaként , a legjobb barátom lett, és ha kicsit ki akarom csípni magam, akkor hozzá, szűkebb vonalvezetésű egyszínű ruhát, vagy éppen blézert választok!

A fentiek alapján hangsúlyoznom kell, hogy nagy tévedés, hogy nőies csak tűsarkakon, és óriás dekoltázzsal lehet az ember, sőt... akitől idegen , az csak bukdácsolni fog benne, és feszélyezni fogja a magamutogatása is.

Legyél önazonos, érezd jól magad, és tudd: a legtöbbet hoztad ki magadból!

Sosem késő elkezdeni, Hölgyek, csajok, lányok, asszonyok, kislányok!

Boldog Nőnapot!

Frank Patrícia - stílustanácsadó

 

Keresés