Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DietSupp Hordozható Turmixgép - Lila

Ár:
6.990 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 43%

DietSupp a zseniális turmixgép

DietSupp hordozható turmixgép megadja azt a szabadságot számodra, hogy bárhová is mész élvezheted a kedvenc smoothied, turmixod, koktélod, elkészítheted gyermeked bébiételét, mindezt egy átlagos, otthoni turmixgép korlátai nélkül.

Élvezd bárhol, bármikor a legfrissebb, legnagyszerűbb ízeket! A hordozható, USB-n tölthető DietSupp turmixgéppel egyszerűen elkészítheted a shakedet. Egyetlen töltéssel 8-10 ital tudsz kikeverni, majd egyszerűen csak csatlakoztasd egy USB-porthoz vagy -töltőhöz és néhány perc alatt töltsd fel újra.

A DietSupp a világ egyik legerősebb hordozható turmixgépe. A DietSupp turmixgép 6 rozsdamentes acél pengével dolgozik. Erősségét mutatja, hogy még a jeget is összezúzza. Készítsd el gyümölcsös vagy csokis shakedet konyha és konnektor nélkül, bárhol, ahol csak megkívánod!

A DietSupp turmixgép elmosogatja magát! Csak önts bele vizet, pár csepp mosogatószert és kapcsold be a gépet és már tiszta is. A folyamat után öblítsd ki tiszta vízzel a készüléket!

Kényelmes és praktikus. A beépített hordpántnak köszönhetően bárhová magaddal viheted. Eléggé kicsi ahhoz, hogy elférjen a táskádban vagy az autód pohártartójában, viszont elég nagy ahhoz, hogy bármelyik kedvenc italodat elkészítsd vele.

A DietSupp szűrőnek köszönhetően az elkészített italok sima állagúak lesznek, a szűrő felfogja a gyümölcshéjat vagy a megmaradt nagyobb darabokat, így a simaság garantált.

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül már keverheted is a kedvenc smoothiedat, turmixodat, koktélodat, ahol csak akarod!

Szállítási díj: 990 Ft
Készleten: Elfogyott
Várható szállítás: 2021. május 18.
Menny.:db

Leírás

Műszaki jellemzők

  Turmixgép

 • A DietSupp, 3,7 V-os elektromos motorja egy 6 ágú rozsdamentes acél pengét forgat meg 22 000 RPM sebességgel.

 • Akkumulátor

  A feltölthető 2000 mAh-es akkumulátor egy töltéssel 8-10 ital elkészítését teszi lehetővé. Két használat között bármilyen USB-porton keresztül 1-3 óra alatt feltöltheted.

 • Dizájn

  A kompakt és hordozható DietSupp élelmiszerekhez használható BPA-mentes anyagokból készült. Elfér a táskádban, befér a legtöbb szabványméretű pohártartóba. Az integrált szűrő kiszűri a nem kívánatos pépet.

 • Biztonság

  A beépített biztonsági funkciók megakadályozzák a motor túlmelegedését és a pengék forgását, amikor a turmixpohár nincs csatlakoztatva a talapzathoz.

Így használd a DietSupp Hordozható turmixgépet!

 • Az első használat előtt

  Töltsd fel az akkumulátort 1-3 órán keresztül, amíg a piros lámpa kékre nem vált. Majd töltsd meg 3/4-ig vízzel és tégy pár csepp mosogatószert a turmixgépbe. Indítsd el a motort, mely ezáltal elmossal önmagát. Öntsd ki a folyadékot és ismételd meg párszor a folyamatot tiszta vízzel, amíg a tisztítószert teljesen ki nem öblítetted a készülékből!

 • Mindig a folyadék hozzáadásával kezdj!

  Először mindig a folyadékot adagold a turmixpohárba, ami lehet víz, tej vagy bármilyen gyümölcslé. Utána dobd hozzá a smoothie hozzávalókat, ez teszi a keverést egyszerűvé.

 • Hozd ki a maximumot a turmixgépből!

  A maximális teljesítményhez indítsd el fejjel lefelé a turmixgépet, ami így a maximális fordulatszámmal kezd el működni és utána ha visszafordítod a gépet a lehető legnagyobb teljesítménnyel forgatja majd a pengéket.

 • A sima keverékért

  Mosd meg, hámozd meg és vágd minél apróbb (1,5-1,5 cm) darabokra a smoothie alapanyagokat, a lehető legsimább keverékért!

 • Jégkása készítése

  Először kezd a folyadékkal, majd utána helyezd a jégkockákat a turmixgépbe, ezután indítsd el a keverést!

 • A beépített szűrő

  A DietSupp beépített szűrője lehetővé teszi, hogy az elkészült ital vagy szósz ne tartalmazza a felesleges héjakat, gyümölcspépet. Csak öntsd ki a szűrőn keresztül az elkészült folyadékot és élvezd a sima állagot!

 • SOHA ne terheld túl a készüléket az összetevőkkel!

  Tilos a készüléket túlterhelni, mindig szükséges körülbelül 20% üres helyet hagyni a turmixpohárban a megfelelő működés elősegítésére!

 • SOHA ne tegyél 50 foknál melegebb összetevőt a turmixpohárba!

  Tilos a készülékbe 50 celsius foknál melegebb folyadékot, vagy bármilyen összetevőt tenni, mert a készülék meghibásodhat, szivárgást okozhat, hő hatására az anyaga eldeformálódhat!

 • SOHA ne tedd a kezedet a turmixgépbe!

  Tilos használat közben a turmixpohárba belenyúlni, még akkor is, ha valami elakadást észlelsz! Soha ne érintsd meg az ujjaiddal a pengéket, mert azok súlyos sérülést okozhatnak!

 • Beépített biztonság

  A beépített biztonsági funkciónak köszönhetően a pengék nem forognak, amíg a turmixpohár le van választva a gépről, ám a gépek is elromolhatnak, így SOHA nem javasoljuk, hogy a kezeddel/az ujjaiddal, vagy bármilyen keményebb tárggyal a pengékhez érj működés közben!

 • Könnyen tisztítható

  Használat után önts vizet és egy csepp mosogatószert a turmixpohárba és indítsd el a gépet, mely így elmosogatja magát, majd öblítsd ki tiszta vízzel és már kész is.

 • Rendszeres átfogó tisztítás

  A DietSupp turmixgépet rendszeresen tisztítsd ki egy átfogó, minden elemre kiterjedő takarítással. A szokásos elemek tisztításán kívül a fedélben, a szűrőben és a turmixpohár/gép érintkezésénél található gumigyűrűket is el kell távolítani, meg kell tisztítani, majd minden elemet külön-külön szabad levegőn száríts meg, mielőtt újra összeszerelnéd a készüléket!

 • Ha használat közben elakad a penge

  Ha használat közben valamelyik alapanyagban elakadna a penge, akkor csak fordítsd fejre a készüléket, rázd meg kicsit, hogy a penge környéke felszabaduljon és indítsd újra a képet, majd fordítsd vissza, hogy folytathasd a turmixolást!

 • Komolyabb elakadás

  Ha az előző elakadásnál leírtak nem segítenek, akkor fordítsd fejre a készüléket, kikapcsolt állapotban tekerd le az alját, kicsit rázd meg és tekerd vissza az alját a turmixpohárra. A fejre fordított állapotnak köszönhetően, miután az alját letekerted, a turmixpohárban maradnak a hozzávalók, a penge felszabadul. Az összeszerelés után újra használható a készülék. Fordítsd vissza az aljára és már működik is.

  Pirosan világít a készülék lámpája

  A készülék lemerült, töltésre van szüksége. Csak csatlakoztasd bármilyen USB töltőhöz a turmixgéphez tartozó kábelt, 1-3 óra alatt fel is töltődik és kékre vált a lámpa. A feltöltött készülékkel 8-10 italt tudsz kikeverni.

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés