Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > BLOG >

Rólunk

Rólunk

Rólunk - A te ruhatárad, a mi küldetésünk

 

A legjobb dolog, mely a gardróboddal történhet, hogy személyre szabottan alakítod ki, minőségi ruhákkal feltöltve! Webáruházunk megalkotását pontosan ez a vágy inspirálta, célunk pedig, hogy ne csak ruhákat, kiegészítőket, de kreatív szetteket, és virtuális segítséget is kapj öltözködésedhez, miközben oldalunkat böngészve vásárolsz.

Tóvizi Tímea vagyok. Életem a divat, és a család. A családom pedig a segítőgárdám és múzsám. Így teljes a mi körforgásunk, és így hozzuk el számodra a kifutók által ihletett varázslatos világ ruháinak forgatagát, mely a modern nő hétköznapi darabjain át, az oly csodálatos alkalmi ruhák egyéniséget közvetítő álomszép viseletéig minden stílust átfog, a minőség és elegancia védjegye alatt.

 

Stílusosság mindenekfelett - Hétköznapoktól az estélyekig

Változatos ruháink tárháza szinte kifogyhatatlan, így átlátható kategóriákba rendeztük őket, hogy a válogatás a legnagyobb élményt kínálja számodra. Itt tényleg mindent megtalálsz! Európa legnépszerűbb márkáiból nagy gondossággal és szakértelemmel szemezgettünk neked. Alapruhatár? Alkalmi viselet? Hétköznapok? Tökéletes helyen jársz, ráadásul mi egész szettekben gondolkodunk, így természetes, hogy megtalálod a tökéletes kiegészítőket, legyen szó táskáról, cipőről, vagy épp exkluzív fehérneműről. 

A mi olvasatunkban a stílusosság fogalma, amikor valaki önazonos tud maradni és minden szituációban megvan benne a nagybetűs Nő eleganciája és tartása.

Az alkalmi ruhák választékát hatalmas palettán kínáljuk, csodás darabjaink különlegesek, igényes anyagú és szabásvonalú tervezések. Külön ajánlunk elegáns darabokat esküvőhöz, színházhoz, egy munkahelyi rendezvényre, vagy épp gyertyafényes vacsorához. Mesebeli alkalmi viseleteinkben mindenhol tündöklően, és tökéletesen fogod érezni magad!

Természetesen akár egy “sima” farmer-póló szettet is beszerezhetsz nálunk, de hogy az rendkívüli sikkel lesz fűszerezve, azt már itt garantáljuk. Ugyanis az elegancia a leglazább hétvégi bevásárláshoz ajánlott viseleteknél is megmutatkozik ruháinkban, természetesen különböző és változatos stílusjegyek kíséretében.

Munkahelyre tanácsolt ruháink között hétköznapi irodai munkához, de fontos tárgyaláshoz javasolt darabokat is megtalálhatsz, a legújabb divat szerint válogatjuk folyamatosan a kínált ruhákat.

A kismamadivatot szintén kiemelten kezeljük! Miközben egy nő édesanyává válik, és élete egyik legkülönlegesebb mérföldkövéhez készül, az öltözködés igenis fontos tényező marad. Háromgyermekes édesanyaként büszkén állíthatom, van tapasztalatom benne, hogy ebben az időszakban, amikor minden szem a pocakra szegeződik, nagyon is fontos, hogy ruhadarabjainkban könnyedén, komfortosan érezzük magunkat, miközben a szépség és esztétikum is vágyott szempont. Nem hiszünk benne, hogy ez az időszak csak a nagy és bő ruhákról szólhat! Sőt! Nagyszerű tervezők inspirálta csodás vonalvezetésű ruhákkal és pocakhoz formálódó anyagokkal, a későbbiekben szoptatáshoz segítő rejtett nyílásokkal hozzuk el a legkiválóbb darabokat, mely valós segítőid lesznek hónapról hónapra.

 

Különlegességeink

A szépséged ragyogásához, és a sikk fokozásához még a kis “női titkokat” is megleled nálunk! Ilyen dekoltázsránctalanító párnánk is, melyet a fiatal és feszes bőr érdekében célszerű használni.

Fehérneműink, kiegészítőink is a nívó magas mércéjének kapuján át kerültek fel kínálatunkba, a káprázatos darabok - bízunk benne - szintén kedvenc kincseiddé válnak majd! Ha pedig ámulatba ejtő erotikus kiegészítőkre, csábító éjszakákra készülsz, ne fogd vissza magad, gyere és körbevezetünk a legsejtelmesebb csipkék és anyagok birodalmában!

 

Titkok, kulissza - Beauty InThe Box

“Minden életútban vannak buktatók, de ezeket érdemes inkább olyan támogató erőknek értékelni, amik eljuttatnak tényleges önmagunkhoz!” - vallja Timi, webáruházunk megálmodója, aki bár mára otthonosan mozog a trendek dinamikus fejlődésében és a kifutók világában, több görbekanyar után találta meg önmagát. Kivételes ízlésén és öltözködési tanácsain túl, személyes példájával is szeretné nőtársainak megmutatni, hogyan érdemes elegáns nőként lépdelni az élet adta akadályok között. Közgazdászként kezdte pályafutását, de kreatív alkotni vágyó lelkét nem csillapították a beszámolókészítés rutinszerű feladatai. A stabil munkát feladta, hogy céljára rátaláljon, mely nem volt egyszerű feladat. Éles váltással könyvíróként belecsapott a különleges, ragyogó világok felfedezésébe és megírásába, s bár ezáltal közelebb került önmagához, az igazi megérkezést karrierjében egy varázslatos pálya, a ruhák világa jelentette. Amikor elkezdte tanulni és ízlelgetni az öltözködés és öltöztetés kifejező formáját, azonnal tudta, rátalált vágyott álmára, és ezt egy webshop formájában szívvel, szeretettel és szakértelemmel szeretné a lehető legtöbb nő elé teríteni.

 

Keresés