Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

1 évesek lettünk! Ünnepelj velünk a legnagyobb születésnapi és nőnapi ajánlatokkal!

1 évesek lettünk! Ünnepelj velünk a legnagyobb születésnapi és nőnapi ajánlatokkal!

A legnagyobb nőnapi akciók, meglepetések

A közösségi felületeket megszámlálhatatlan bonbon, és csodásan kreált virágok fotói fogják ellepni nőnap alkalmából. Viszont a virtuális téren túl érdemes kreatív és imádnivaló ajándékokkal is meglepni a nőket! Mivel nálunk a NŐ minden nap fókuszban van, hidd el, szakértően és örömmel tudunk segíteni az ajándékok kiválasztásában! Ráadásul - mert ugye nincsenek véletlenek - Beauty InTheBox webáruházunk pár nappal nőnap előtt ünnepli születésnapját. Szóval minket semmi nem állít meg, lelkesen készülünk a hölgyek ünneplésére, és őrült akciókkal, kedvezményes ajánlatokkal jövünk!

Nők a világban - nemzetközi nőnap

A szeretett nők köszöntésén túl, jóval mélyebb története van eme jeles napnak. 1948 március 8-a óta Magyarországon is ünneplik az ENSZ által is világnapok között számon tartott Nőnapot. Ünnepeljük a kortárs nőit, de emlékezünk a történelemre nagy hatással lévő nőkre, és az évszázados küzdelmekre, mellyel bátor hölgyek sora vívta ki az egyenlő jogokat társadalmunkban.

A legelső nőnap megünneplése az Egyesült Államokhoz (1909-hez) köthető. Majd következett 1911-ben Ausztria, Dánia, Németország és Svájc.

Oroszországban a nők 1917-ben tüntettek kenyérért és békéért, mely tüntetés oly erőteljes volt, hogy II. Miklós cár lemondott, 4 nappal utána pedig megünnepelték a nőnapot!

Nőnek születni büszkeség

Gyerekkorából még mindenki emlékszik a kis hóvirágokra, és kedves köszöntésekre, ami március 8-át jellemezte. S bár a hóvirágok helyett már más virágszálak kedveskednek a női szíveknek, de még mindig jólesik büszkén ünnepelni, hogy nőnek születtünk. Hihetetlen utakat járnak be a mai modern nők. Több gyereket nevelnek, összetartják a családi fészket, dolgoznak, sok esetben vállalkozásokat visznek. Már csupán ez az erő is ünneplésre méltó és érdemes megállni ezen a napon, kicsit kényeztetni magunkat, vagy engedni a köszöntéseknek.

Ajándékok nőnapra

Klasszikus megoldás

Mivel az ajándékkártya valamennyi alkalommal ideális megoldás - főképp, ha biztosra szeretnénk menni -, ezért ezt a lehetőséget is ajánljuk nőnap alkalmára. Egy gyönyörű csokor mellé kártyáink igazán stílusosan fognak passzolni.

Kicsi titkos meglepetések

Alakformálás

Számtalanszor előforduló probléma, hogy a kedvenc ruhánk áll a szekrényünkben, és egy jeles napon felvennénk, de aztán inkább visszatesszük. Sok esetben ez azért fordul elő, mert rajtunk van még az a kis súlyfelesleg, amit mindig megfogadunk, hogy nemsokára eltüntetünk. Mi azt gondoljuk, mindenki gyönyörű, ahogy van. Azonban ha te mégis magabiztosabban mutatkozol, ha a hasad, vagy a nadrág által látványosabb hurkácska takarásban van, akkor zseniális megoldásokat tudunk mutatni számodra! Alakformáló fehérneműink kizárólag szellőző, kiváló minőségű anyagból készültek, alakot maximálisan tökéletesítő, mégis rendkívül kényelmes szabásvonalakban. Visszajelzéseitek alapján sokan imádjátok, mi pedig számos fazonban, illetve fekete és testszínű verzióban is kínáljuk!

Öntapadós melltartó

Ugye már te is sokat kutattál olyan megoldás után, mely valóban a helyén marad, kényelmes, miközben megfelelő tartást is ad. Nem kell tovább keresni, mert elhoztuk neked! Nincs többé kérdés a hátnélküli ruhák hordásánál. Ha egy szép ruhába bújsz e jeles napon, el ne feledd a rejtőzködő fehérneműd!

Nem fukarkodunk a nőnapi akciókkal!

Köszönet

Köszönteni szeretnénk, és egyúttal köszönetet is mondani minden csodás nőnek nőnap alkalmából! Köszönjük azt a számos visszajelzést, melyet ruháink megvásárlása után küldtök nekünk. Köszönjük, hogy örömmel viselitek termékeinket, és örülünk, hogy ennyien tettétek le a voksotokat a minőségi, trendi márkáink mellett. Ünnepeljük a nőnapot, és ünnepeljük a Beauty InTheBox első születésnapját is!

Akciók

Úgy döntöttünk, az első év méltó fordulóját soha nem látott őrületes kedvezményekkel és akciókkal tarkítjuk.

Február 21. és március 11-e között kedvezmények elképesztő sora vár Rád!

Elengedtük az ÁFÁt a Női divat és a Plus Size divat termékeinkre!

Minden harmadik termék ajándék a Luxusfehérneműk, a Kiegészítők illetve az Alakformálás menüpontokban!

Minden csomagba egy plusz meglepetés ajándékot teszünk!

A vásárlási feltételeink pedig olyannyira kedvezőek, hogy teljeskörű biztonsággal adhatod le rendelésed. Nálunk nem csak a szállítás ingyenes, de az esetleges visszaküldés is, ráadásul nem kell postán sorba állj, mert utóbbi esetén is házhoz megyünk! Csomagod átveheted GLS futárodtól, vagy GLS csomagponton is! A fizetést is úgy alakítod, ahogy számodra a legkényelmesebb! Lehet utánvét, 2 féle bankkártya, de előreutalás is.

Keresés