Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

5 érv az öko bőr, illetve bőrhatású ruhák mellett

5 érv az öko bőr, illetve bőrhatású ruhák mellett

5 érv az öko bőr, illetve bőrhatású ruhák mellett

 

Valljuk be, egy bőr ruhadarab vagy egy bőrtáska sokáig többeknek az elérhetetlen kategóriába tartozott. Mára elérhetőbbé váltak a bőrhelyettesítő anyagokból készült öko barát, bőrhatású ruhák, kiegészítők.

Ráadásul nem csak a fiatalok körében terjedtek el ezek a csoda darabok, mára akár a hivatalos dress kód részeként is viselhetővé váltak ezek a szettek. Megmutatjuk hogyan. 

 

bőrhatású irodai klasszikus szoknya

Környezettudatosság

Akinek a mindennapi életében fontos a környezettudatosság, viszont nem szeretne lemaradni a trendekről, neki ajánlom a bőrhatású ruháinkat, kiegészítőinket.

Mi köze a környezettudatosságnak a bőr ruhákhoz?

A valódi bőr előállítása közben használt vegyi anyagok nagymértékben károsítják élővizeinket, ráadásul a ruhaipar számára biztosított valódi bőr alapanyaghoz egy élőlénynek kell elpusztulnia.

Vegán életmódot követőknek

Vegán életmódot követők számára egy új, elfogadható alternatíva a bőrhatású ruha

Akik esetleg vegánként élik életüket, elképzelni sem tudják, hogy valódi állatok bőrét viseljék magukon. Mint ahogy nem esznek állati eredetű termékeket, az állatok bőrét vagy szőrméjét sem viselik. Nekik tökéletes megoldás a valódi bőrhöz nagyon hasonlító bőrhatású ruhák viselete. 

Elérhetőbb ár

A bőrhatású termékek jóval olcsóbban előállíthatóak a valódi bőr termékekhez képest, így többek számára megfizethető közelségbe kerültek. Egy csinos bőrhatású miniszoknya a fiatalok gardróbjának alap darabja lehet, míg a felnőtt korosztály dress kódjába is beilleszthetőek a bőrhatású nadrágkosztümök vagy az elegáns bőrhatású szoknya - zakó kombináció a többféle variálhatóságának köszönhetően. 

bőrhatású miniszoknya és leggings

Trend/divat

A bőrruha mindig is egy sikkes darabja volt egy Nő gardróbjának. Mára a bőrhatású ruhák akkora népszerűségnek örvendnek, hogy nem hiányozhatnak egyetlen trendkövető Nő ruhatárából sem. 

Ikonikus darabok

Az öko bőr ruhák stílustól függetlenül rendkívül csinos, attraktív megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Az öko bőr vagy bőrhatású ruha, ahogy anno a bőr szerkók sem mennek ki a divatból, hanem ikonikus darabjaivá válnak ruhatáradnak. 

 

 

Keresés